Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα

Tianjin Estel Electronic Science and Technology Co.,Ltd

Εταιρικό Προφίλ

Εισαγωγή

 

 

Estel Tianjin η ηλεκτρονική Co. επιστήμης και τεχνολογίας, ΕΠΕ, που βρίσκεται στην Κίνα, είναι επαγγελματικός προμηθευτής του ενσωματωμένου υπαίθριου γραφείου τηλεπικοινωνιών και των λύσεων ελέγχου θερμοκρασίας για τον υπαίθριο σταθμό βάσης τηλεπικοινωνιών. Σαν καινοτόμο επιχείρηση επιστήμης και τεχνολογίας, συμμετέχουμε στην Ε&Α, την κατασκευή, και τις πωλήσεις του εξοπλισμού τηλεπικοινωνιών. Estel έχει μια καθιερωμένη ομάδα των τεχνικών και διοικητικών εμπειρογνωμόνων που μπορούν να ικανοποιήσουν τις συγκεκριμένες ανάγκες των πελατών ακριβώς.

 

Ο σταθμός βάσης ενσωμάτωσε τις λύσεις και τα προϊόντα περιλαμβάνουν το υπαίθριο ενσωματωμένο γραφείο εξοπλισμού τηλεπικοινωνιών, το γραφείο μπαταριών, το γραφείο RRU, το γραφείο παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, το σύστημα παρακολούθησης περιβάλλοντος, το πιό peltier κλιματιστικό μηχάνημα TEC, το κλιματιστικό μηχάνημα συμπιεστών AC220V, το μεταβλητό κλιματιστικό μηχάνημα συχνότητας DC48V, τον ανταλλάκτη θερμότητας, το διορθωτή, το UPS, το ενσωματωμένο ηλεκτρικό σύστημα κ.λπ. τηλεπικοινωνιών. Όλα οι ανωτέρω λύσεις και τα προϊόντα μπορούν να είναι επί παραγγελία.

 

Τα προϊόντα και οι λύσεις μας είναι επεκταμένη παντού Κίνα. Οι κύριοι στην εγχώρια αγορά πελάτες μας είναι η China Telecom, η China Mobile, Κίνα Unicom, κρατικό πλέγμα, Shenzhen/μετρό και Huawei του Πεκίνου/ZTE κ.λπ. Επιπλέον, τα προϊόντα μας έχουν εξαχθεί στην Ευρώπη, τη Βόρεια Αμερική, τη Νότια Αμερική, την Κεντρική Αμερική, τη Νοτιοανατολική Ασία, την Αφρική, την Αυστραλία, τις μέσες ανατολικές χώρες, κ.λπ.

 

«Οι πελάτες πρώτα, ποιότητα πρώτα» είναι πάντα η αρχή μας. Έχουμε επιτύχει πολλές πιστοποιήσεις, όπως ISO9001, ISO14001, OHSAS18001, το CE, UL, η FCC κ.λπ. ΔΕΔΟΜΈΝΟΥ ΌΤΙ ενσωματωμένες τηλεπικοινωνίες λύσεις/ενέργεια - σύστημα ένταξης αποταμίευσης στην Κίνα, έχουμε τα ισχυρά πλεονεκτήματα στην ανταγωνιστικότητα τεχνολογίας, τη διοικητική ανταγωνιστικότητα, την ανταγωνιστικότητα υπηρεσιών και την ανταγωνιστικότητα τιμών. Μέσω πολλών ετών εμπειρίας στο σχέδιο, την παραγωγή και την εφαρμογή των διαφορετικών προγραμμάτων σε όλο τον κόσμο, έχουμε κερδίσει τη μεγάλη φήμη. Στηργμένος στην επαγγελματική τεχνική και τον αυστηρό ποιοτικό έλεγχο, θα προσφέρουμε συνεχώς τα υψηλά οικονομικώς αποδοτικά προϊόντα και τις λύσεις στους αξιοσέβαστους πελάτες μας συνολικά. Θα δοκιμάσουμε πάντα το καλύτερό μας για να ικανοποιήσουμε την ανάγκη και την απαίτηση των πελατών.

 

Ικανότητα επιχείρησης

Εμπόριο & αγορά

 

Κύριες αγορές Συνολικό εισόδημα (%)
Εγχώρια αγορά 50.00%
Αφρική 15.00%
Νοτιοανατολική Ασία 10.00%
Νότια Αμερική 5.00%
Κεντρική Αμερική 5.00%
Αυστραλία 3.00%
Μέση ανατολή 3.00%
Βόρεια Αμερική 2.00%
Νότια Ευρώπη 2.00%
Ανατολική Ευρώπη 1.50%
Βόρεια Ευρώπη 1.00%
Δυτική Ευρώπη 1.00%
Νότια Ασία 1.00%
Ανατολική Ασία 0,50%

 

ΚΙΝΑ Tianjin Estel Electronic Science and Technology Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

 

ΚΙΝΑ Tianjin Estel Electronic Science and Technology Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 1

 

ΚΙΝΑ Tianjin Estel Electronic Science and Technology Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 2ΚΙΝΑ Tianjin Estel Electronic Science and Technology Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 3

 

 

 

ΚΙΝΑ Tianjin Estel Electronic Science and Technology Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 4

ΚΙΝΑ Tianjin Estel Electronic Science and Technology Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 5

 

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

1. Περιγραφή

 

ESTEL ιδρύθηκε το 2002, αφιερωμένος στην ανεξάρτητη έρευνα και την ανάπτυξη, την κατασκευή και τις πωλήσεις του υπαίθριου ενσωματωμένου γραφείου εξοπλισμού τηλεπικοινωνιών, του γραφείου μπαταριών, του γραφείου RRU, του γραφείου παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, του συστήματος παρακολούθησης περιβάλλοντος, του πιό peltier κλιματιστικού μηχανήματος TEC, του κλιματιστικού μηχανήματος συμπιεστών AC220V, του μεταβλητού κλιματιστικού μηχανήματος συχνότητας DC48V, του ανταλλάκτη θερμότητας, του διορθωτή, του UPS, του ενσωματωμένου ηλεκτρικού συστήματος κ.λπ. τηλεπικοινωνιών. Εστιάζουμε στην προσφορά της επαγγελματικής ενέργειας - λύσεις ελέγχου θερμοκρασίας αποταμίευσης για τον εσωτερικό και υπερπόντιο υπαίθριο σταθμό βάσης τηλεπικοινωνιών.

 

Με κέντρο Ε&Α και περισσότερα από ογδόντα εθνικά διπλώματα ευρεσιτεχνίας, ESTEL έχει καθιερώσει μια μεγάλη έκταση των προϊόντων - πάνω από 200 τύποι συνολικά. Εστιάζουμε πάντα στην καινοτομία τεχνολογίας και την άριστη απόδοση προϊόντων. Με βάση την άφθονη εμπειρία μας στις διαφορετικές αγορές, έχουμε την ισχυρή εμπιστοσύνη για να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις σας με την ανταγωνιστική τιμή, την καλή ποιότητα, την ακριβή παράδοση και την άριστη υπηρεσία.

 

Με 14 έτη ανάπτυξης, ESTEL έχει γίνει ένας από τον κύριο προμηθευτή των υπαίθριων λύσεων γραφείων τηλεπικοινωνιών.

 

2. Γεγονότα ανάπτυξης

 

2002: Που καθιερώνεται.

 

2003: Ο ενισχυτής σταθμών βάσης πωλήθηκε στη CHINA TELECOM.

 

2007: Ερευνημένη και αναπτυγμένη ενέργεια - σύστημα εξαερισμού αποταμίευσης

 

2009: Ερευνημένος και αναπτυγμένος ανταλλάκτης θερμότητας σωλήνων θερμότητας για το υπαίθριο γραφείο τηλεπικοινωνιών

 

2010: Ερευνημένη και αναπτυγμένη μεταβλητή ενέργεια συχνότητας - κλιματιστικό μηχάνημα αποταμίευσης για το υπαίθριο γραφείο τηλεπικοινωνιών. Επιτυχώς καθιέρωσε ένα εργαστήριο στον κλάδο της Κίνας Unicom Fuzhou.

 

2012: Στην κατασκευή του δοκιμαστικού σταθμού σταθμών βάσης 4G

 

2013: Απονεμημένη «εθνική επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας»

 

2016: Τελειωμένος κοινός μετασχηματισμός αποθεμάτων

Tianjin Estel Electronic Science and Technology Co.,Ltd
Tianjin Estel Electronic Science and Technology Co.,Ltd
Tianjin Estel Electronic Science and Technology Co.,Ltd
Tianjin Estel Electronic Science and Technology Co.,Ltd
Tianjin Estel Electronic Science and Technology Co.,Ltd
Tianjin Estel Electronic Science and Technology Co.,Ltd
Tianjin Estel Electronic Science and Technology Co.,Ltd
Tianjin Estel Electronic Science and Technology Co.,Ltd
Tianjin Estel Electronic Science and Technology Co.,Ltd
1 2 3 4 5 6 7 8 9
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Διανομέας-χονδρεμπόρου

Εξαγωγέας

Μάρκες : ESTEL

Αριθμός Υπαλλήλων : 101~200

Ετήσιες πωλήσεις : 15 Million-20 Million

Ιδρύθηκε Έτος : 2002

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

ΚΙΝΑ Tianjin Estel Electronic Science and Technology Co.,Ltd Πιστοποιήσεις ΚΙΝΑ Tianjin Estel Electronic Science and Technology Co.,Ltd Πιστοποιήσεις ΚΙΝΑ Tianjin Estel Electronic Science and Technology Co.,Ltd Πιστοποιήσεις ΚΙΝΑ Tianjin Estel Electronic Science and Technology Co.,Ltd Πιστοποιήσεις